Animale de companie

Se afișează toate rezultatele

Mod de vizualizare:

Castron pliabil pentru câini Hevea

70,00 lei TVA incl.

Bolul pliabil este perfect pentru plimbări mai lungi sau călătorii. Bolul pentru câini este ușor, durabil și fără plastic – sigur pentru animăluțul tău.  

Covoraș frunză – ițe urbane x pod.ish

270,00 lei TVA incl.

Covorașul frunză aduce natura la tine acasă. Covorașul poate fi folosit ca pătuț pentru animale, covoraș de joacă pentru copii, pernă de meditat sau covor decorativ.  

Jucărie de ros, din lemn, pentru câini

50,00 lei63,00 lei TVA incl.

Jucărie de ros, din lemn, pentru câini

50,00 lei63,00 lei TVA incl.

Jucăria de ros pentru căței este realizată din lemn de măslin – o alternativă 100% naturală. Lemnul de măslin este tare și nu produce așchii: lemnul se destramă în fibre ce pot fi înghițite. Periuța de dinți perfectă pentru blănoși! 

Jucărie pentru aport Galaxy – Hevea

95,00 lei TVA incl.

Jucăria pentru aport Galaxy este realizată din cauciuc natural, fără aditivi sintetici. Jucăria pentru câini este o opțiune sigură, durabilă și sustenabilă pentru căței, cât și pentru câini adulți de talie mică și medie. Pentru a păstra patrupedul motivat mai mult timp, se pot introduce recompense în găuri.  

Jucărie sfoară cu nod pentru câini Ropes Upcycled

65,00 lei TVA incl.

Jucăria pentru câini din sfoară este perfectă pentru prietenul tău blănos. Cu ajutorul nodului, jucăria slingball poate fi aruncată pe distanțe mari, fiind potrivită pentru aport. Jucăria cu nod poate fi utilizată și ca jucărie de tras.  

Lesă ajustabilă cu zgardă reglabilă – Ropes Upcycled

175,00 lei TVA incl.

Această lesă elegantă este ușor de utilizat – nu necesită zgardă. Astfel, cățelul este în siguranță dacă îl lași fără lesă, limitându-se riscul de a se prinde de ceva în zgardă. Zgarda integrată se poate regla în funcție de mărimea fiecărui câine, cu ajutorul celor două noduri: unul previne strangularea cățelului și unul se asigură că patrupedul nu scapă din lesă. Lesa este ajustabilă – poate fi purtată peste umăr, poate fi utilizată pentru a prinde cățelul de un copac sau stâlp cu ușurință. 

Lesă ajustabilă din paracord – Us & Pups Crafts x pod.ish

165,00 lei TVA incl.

Lesa ajustabilă din paracord este un produs lucrat manual la Brașov. Lesa pentru câini face parte din colecția realizată de Us & Pups Crafts în colaborare cu pod.ish. Lesa poate fi ușor ajustată pentru a fi purtată peste umăr sau pentru a prinde animăluțul de un stâlp sau un copac.  

Lesă din biotan pentru câini – Us & Pups Crafts x pod.ish

140,00 lei TVA incl.

Lesa din biotan este un produs lucrat manual la Brașov. Lesa pentru câini face parte din colecția realizată de Us & Pups Crafts în colaborare cu pod.ish. 

Lesă din paracord și biotan – Us & Pups Crafts x pod.ish

120,00 lei TVA incl.

Lesa din paracord și biotan este un produs lucrat manual la Brașov. Lesa pentru câini face parte din colecția realizată de Us & Pups Crafts în colaborare cu pod.ish. 

Minge interactivă pentru câini Hevea

73,00 lei TVA incl.

Mingea interactivă pentru câini este o jucărie distractivă pentru câini. Suprafața cu găuri și sunetul pe care îl produce o face atractivă pentru ros. Mingea poate fi umplută cu recompense, pentru a păstra cățelul motivat mai mult timp.  

Morcov din bumbac pentru câini

45,00 lei TVA incl.

Morcov din bumbac pentru câini

45,00 lei TVA incl.

Jucăria pentru câini din bumbac poate fi utilizată ca jucărie pentru aport sau pentru confortul cățelului. 

Os din bumbac pentru câini

45,00 lei TVA incl.

Os din bumbac pentru câini

45,00 lei TVA incl.

Jucăria pentru câini din bumbac poate fi utilizată ca jucărie pentru aport sau pentru confortul cățelului. 

Zgardă împletită Blue Moon pentru câini – Us & Pups Crafts x pod.ish

105,00 lei165,00 lei TVA incl.

Zgarda împletită Blue Moon este un produs lucrat manual la Brașov. Zgarda pentru câini face parte din colecția realizată de Us & Pups Crafts în colaborare cu pod.ish. 

Zgardă împletită Blue Sky pentru câini – Us & Pups Crafts x pod.ish

155,00 lei195,00 lei TVA incl.

Zgarda împletită Blue Sky este un produs lucrat manual la Brașov. Zgarda pentru câini face parte din colecția realizată de Us & Pups Crafts în colaborare cu pod.ish și aduce puțină culoare în viața ta. 

Zgardă împletită Sunrise pentru câini – Us & Pups Crafts x pod.ish

105,00 lei165,00 lei TVA incl.

Zgarda împletită Sunrise este un produs lucrat manual la Brașov. Zgarda pentru câini face parte din colecția realizată de Us & Pups Crafts în colaborare cu pod.ish și aduce puțină culoare în viața ta.  

Zgardă împletită Thunder pentru câini – Us & Pups Crafts x pod.ish

155,00 lei195,00 lei TVA incl.

Zgarda împletită Thunder este un produs lucrat manual la Brașov. Zgarda pentru câini face parte din colecția realizată de Us & Pups Crafts în colaborare cu pod.ish. 

Coșul tău de cumpărături