Livrare gratuită la comenzile de peste 250 lei.

Se afișează toate rezultatele

Mod de vizualizare:
Filtre

Filtrează după preț

Cărămidă pentru yoga din plută – Loop Yoga

80,00 lei

Cărămida pentru yoga Loop Yoga este confecționată din plută – un material natural, biodegradabil, prietenos cu natura și corpul uman. Pluta naturală are o densitate foarte mare și textura acesteia este fermă și solidă, spre deosebire de consistența moale a cuburilor obișnuite din spumă. Oferă toată siguranța și suportul necesar pentru a avansa în practica de yoga.  

Stoc epuizat

Saltea pentru yoga din plută Loop Gaia – Loop Yoga

320,00 lei

Salteaua din plută poate aduce o nouă dimensiune sesiunilor de yoga. Confecționată din plută naturală și cauciuc natural, salteaua de yoga este moale și plăcută la atingere, dar suficient de fermă pentru a proteja încheieturile utilizatorului și pentru a-și păstra echilibrul și concentrarea. Suprafața din plută oferă aderență maximă și absoarbe eficient umezeala.

Stoc epuizat

Saltea de yoga din cauciuc natural Loop PRO Blissful Mat – Loop Yoga

390,00 lei

Salteaua de yoga Loop PRO oferă extra-aderență și confort maxim. Stratul superior din poliuretan ecologic garantează stabilitate maximă în timpul celor mai solicitante posturi de echilibru.

Textura este plăcută la atingere, iar palmele și tălpile aderă perfect pe această suprafață, inclusiv atunci când acestea transpiră. Stratul dens din cauciuc natural are o grosime de 4,5 mm pentru a proteja încheieturile și garantează confort maxim.

Este salteaua perfectă atât pentru practicanții avansați, care au nevoie de susținere sporită în practica lor zilnică, cât și pentru începători, deoarece le oferă siguranța de care au nevoie pentru a avansa în practică. 

Coșul tău de cumpărături