Livrare gratuită la comenzile de peste 250 lei.

Bucătărie

Se afișează 1–24 din 37 rezultate

Mod de vizualizare:

Pai reutilizabil telescopic My Straw

40,00 lei

Acest pai reutilizabil este realizat din materiale durabile și vine ambalat într-o cutie de bambus. Paiul My Straw este prietenos cu mediul și suficient de mic încât să îți încapă în buzunar. Agață-l de rucsacul tău preferat la școală, ia-l cu tine la petrecere sau adu-l la terasă, cu prietenii. 

Pungă reutilizabilă de silicon 400ml, Champagne Frost – FOOD HUGGERS®

59,75 lei

Punga de silicon Hugger Bag de la Food Huggers este următoarea generație de pungi din silicon. Îmbină funcționalitatea pungilor reutilizabile cu design-ul. 

Poți folosi pungile alimentare pentru depozitare, congelare, pentru a lua gustări din mers, pentru a păstra mâncarea în frigider sau în congelator. Ușor de curățat în mașina de spălat vase și potrivit pentru utilizare în frigider, cuptor, congelator și cuptor cu microunde. 

Pungă reutilizabilă de silicon 900ml, Champagne Frost – FOOD HUGGERS®

84,75 lei

Punga de silicon Hugger Bag de la Food Huggers este următoarea generație de pungi din silicon. Îmbină funcționalitatea pungilor reutilizabile cu design-ul. 

Poți folosi pungile alimentare pentru depozitare, congelare, pentru a lua gustări din mers, pentru a păstra mâncarea în frigider sau în congelator. Ușor de curățat în mașina de spălat vase și potrivit pentru utilizare în frigider, cuptor, congelator și cuptor cu microunde. 

Tablete pentru mașina de spălat vase 27 buc. – Echoppe

29,50 lei

Ușor de dozat, depozitat și transportat, tabletele pentru mașina de spălat vase Echoppe sunt compuse din doar 11 ingrediente. 

  • Formulă 100% naturală și biodegradabilă 
  • Cu bicarbonat, excelent pentru curățare și strălucire 
  • Fabricat și ambalat fără plastic în Franța 
  • Fără parfum 
Reduceri!

Set 5x tabletă detergent pentru vase Klaeny

42,45 lei

Setul conține 5 tablete concentrate care devin săpun lichid pentru vase.

Reduceri!

Set 5x tabletă detergent pentru suprafețe multiple Klaeny

42,45 lei

Setul conține 5 tablete concentrate pentru spray de suprafețe multiple. Tableta efervescentă este o alternativă eco-friendly la detergentul multi-suprafețe convențional. 

Dozator de săpun lichid din sticlă – milly&sissy

62,00 lei

Dozatorul combină design-ul, funcționalitatea etică și sustenabilitatea – va arăta bine în baia sau bucătăria oricui! Dispenser pentru săpun lichid confecționat în UK din 45% sticlă reciclată, perfect pentru a fi folosit cu rezervele de săpun lichid milly&sissy 

Dozator de săpun lichid din aluminiu – milly&sissy

98,00 lei

Dozatorul combină desing-ul, funcționalitatea etică sustenabilitatea și durabilitatea – va arăta bine în baia sau bucătăria oricui! Dispenserul din aluminiu are o capacitate de 500 ml, fiind perfect pentru a fi folosit cu rezervele de săpun lichid milly&sissy de 40g. 

Reduceri!

Set 5x tabletă curățenie bucătărie Klaeny

42,45 lei

Setul conține 5 tablete concentrate, care devin soluție de curățenie pentru bucătărie. Sunt o alternativă eco-friendly la spray-ul pentru bucătărie convențional. Adaugă tableta într-un recipient tip spray în care ai pus 500 ml de apă și gata!

Racletă din coajă de nucă de cocos pentru curățarea vaselor, LoofCo

26,00 lei

Racleta este un instrument ingenios, ideal pentru îndepărtarea alimentelor lipite de tigăi și tăvi de copt. Racleta LoofCo este sculptată manual din coaja exterioară a nucii de cocos. 

Set 6 paie de sticlă, curbate – HALM

49,50 lei

Paiele de sticlă HALM de 23 cm sunt perfecte pentru toți cărora le place să se bucure de băuturi în pahare înalte. Ușoara curbură va face experiența de băut și mai plăcută. Băuturile tale preferate dintr-o cană mare, borcane sau pahare înalte dispar mai repede decât poți vedea. 

Set 6 paie de sticlă, drepte – HALM

49,50 lei

Cauți un pai de sticlă care să se potrivească cu adevărat în fiecare pahar? Cel pentru toată lumea? Aici este! Cu paiele drepte HALM de 20 cm vei face cu siguranță alegerea potrivită! 

Nu degeaba se numește „The Universal Genius”. Pentru că indiferent dacă este pahar de apă, cană, ceașcă sau pahar de gin, acest pai clasic este soluția perfectă. 

Set pahare de vin mixt, din sticlă reciclată – Laura and Wine

150,00 lei

Setul conține două pahare de vin (unul cu picior drept și unul cu picior ondulat), lucrate manual, din sticlă reciclată. 

Perie pentru vase din fibre de cocos

23,00 lei

Peria pentru vase este manufacturată din lemn și fibre de cocos. Textura puternică o face să fie potrivită mai ales pentru a curăța tăvile sau vasele cu resturi de mâncare întărită sau locuri mai greu accesibile, cum ar fi cănile mai înalte. 

Burete din lufa pentru vase

25,00 lei

Buretele natural pentru vase este confecționat din materiale crescute organic, fibre din planta lufa. Buretele din lufa este ideal pentru spălat vase, foarte flexibil, ajungând și în locurile mai puțin accesibile.  

Săpun De Vase – Panseea

25,00 lei

O alternativă naturală, non-toxică și fără plastic la detergenții de vase obișnuiți. 

Soluție concentrată ecologică pentru curățare, Cuptor – EcoVibe

63,00 lei

Soluția concentrată pentru curățarea cuptoarelor este o alternativă ecologică și non-toxică la detergenții și degresantele convenționale de cuptor. Pliculețele pentru curățarea cuptorului fac o treabă excelentă în combaterea grăsimilor, uleiurilor și grăsimilor de bucătărie. 

Vegan | Non-toxic | Cruelty-free  

Coșul tău de cumpărături