Diverse produse pentru copii

Se afișează 1–24 din 32 rezultate

Mod de vizualizare:

Bețișoare de urechi pentru bebeluși

10,00 lei TVA incl.

Bețișoarele de urechi din bumbac organic și hârtie Macdonald & Taylor sunt special concepute pentru urechile bebelușilor. Prevăzute cu protecție, sunt ideale pentru curățarea urechilor, dar pot fi folosite și pentru a absorbi umezeala între degetele copilului, degetele de la picioare, în jurul ochilor sau nasului. 

Calendarul Altfel – TITIA

89,00 lei TVA incl.

Calendarul Altfel – TITIA

89,00 lei TVA incl.

Calendarul Altfel este un calendar educativ, cu ajutorul căruia copiii pot învăța noțiunea timpului: anotimpurile, zilele, lunile, precum și momente importante din an. Împreună puteți discuta zilnic despre dată și vreme – astfel, un concept complex pentru copii devine distractiv și ușor de înțeles! 

Capac sport – Mama Wata

40,00 lei TVA incl.

Capac sport – Mama Wata

40,00 lei TVA incl.

Capacul sport este inovativ, fiind ușor de deschis chiar și cu o mână. Prezintă un pai scurt care face capacul potrivit și pentru antrenamente sportive sau pentru copii.  

Cărți de joc Super Macao – TITIA

34,00 lei TVA incl.

Cărțile de joc ale copilăriei au fost reinventate de Titia, special pentru Macao. Ilustrațiile includ oameni de toate vârstele, de la mic la mare.  

Cărți de joc Super Șeptică – TITIA

29,00 lei TVA incl.

Titia a reinventat cărțile de joc și le-a adaptat special pentru a juca Șeptică. Ilustrațiile surprind 8 personaje, dintre care două zâmbesc, iar șase nu. Scopul este de a strânge cât mai multe zâmbete. 

Cărți de joc Super Tabinet – TITIA

34,00 lei TVA incl.

Titia a transpus jocul clasic de Tabinet într-un basm al cărui personaj principal este chiar jucătorul. Prin cărțile de joc produse în România, asemenea lui Harap-Alb, pe măsură ce jucătorul călătorește, va avea ocazia de a strânge bulgări de aur. Un mod distractiv pentru copii de a exersa operațiuni de adunare și scădere! 

Ceriline – creioane cerate ergonomice

32,00 lei TVA incl.

Ceriline sunt creioane de ceară ergonomice. Având formă de pietricele, creioanele de ceară naturală pregătesc copilul pentru utilizarea altor instrumente de scris (pixuri, creioane etc.). 

Covoraș frunză – ițe urbane x pod.ish

270,00 lei TVA incl.

Covorașul frunză aduce natura la tine acasă. Covorașul poate fi folosit ca pătuț pentru animale, covoraș de joacă pentru copii, pernă de meditat sau covor decorativ.  

Joc de memorie și inteligență emoțională Flori, Fete și Băieți – TITIA

85,00 lei TVA incl.

Acesta este un joc de asociere creativă, multi-disciplinar, având elemente de literatură, psihologie, botanică și vocabular. Fiecare pereche de copii ilustrează o emoție (fericit, speriat etc.) sau o caracteristică (mofturos, dichisit etc.), iar pe spatele fiecărei perechi se compune câte o floare. Aceste elemente, floarea și emoția, au ceva în comun, iar relația dintre ele este explicată în cărticică.  

Jucărie de dentiție din lemn Hexagon – Zuluff

49,00 lei TVA incl.

Jucăria de dentiție din lemn este realizată din tei – o alternativă naturală și sigură pentru copii la jucăriile de dentiție din plastic. Fabricată din lemn, jucăria de dentiție Zuluff este ideală pentru bebelușii care preferă o jucărie de dentiție tare, înainte de erupția dentară. 

Jucărie dentiție Gorm din cauciuc natural

80,00 lei TVA incl.

Dacă ești în căutarea unei jucării de dentiție ușoară, moale și delicată cu gingiile, atunci balenuța Gorm este perfectă! Jucăria de dentiție este produsă din cauciuc natural și pigmenți naturali.  

Jucărie pentru dentiție Kawan din cauciuc natural

80,00 lei TVA incl.

Jucăria pentru dentiție Kawan este produsă din cauciuc natural, cu pigmenți pe bază de plante. Culorile sale facilitează dezvoltarea abilităților vizuale ale copilului tău, iar mărimea ei o face perfectă pentru mânuțele copilului. 

Jucărie pentru dentiție Panda din cauciuc natural

50,00 lei TVA incl.

Jucăria pentru dentiție Panda HEVEA®, premiată pentru funcționalitatea ei, este produsă din cauciuc natural, fără suduri. Mărimea ei o face perfectă pentru mânuțele copilului tău, iar textura va ajuta la calmarea gingiilor sale.  

Lanț cu clemă pentru suzetă din lemn și cauciuc natural

80,00 lei TVA incl.

Lanțul pentru suzetă HEVEA® este handmade, cu 9 biluțe din cauciuc natural și o clemă din lemn, fără nichel. Este sigur pentru copii și plăcut la atingere.  

Lumea dinozaurilor – Carte de activități cu abțibilduri

59,00 lei TVA incl.

Cartea de activități Lumea dinozaurilor conține peste 100 de abțibilduri reutilizabile cu ilustrații detaliate, cu care copiii pot completa diferite scene sau pot transforma cadrul într-o poveste personală. Cartea de activități poate fi folosită pentru desfășurarea activităților de asociere, dar și a jocului liber.  

Lumea sirenelor – Carte de activități cu abțibilduri

59,00 lei TVA incl.

Cartea de activități Lumea sirenelor conține peste 100 de abțibilduri reutilizabile cu ilustrații detaliate, cu care copiii pot completa diferite scene sau pot transforma cadrul într-o poveste personală. Cartea de activități poate fi folosită pentru desfășurarea activităților de asociere, dar și a jocului liber. 

Reduceri!

Periuță de dinți din bambus pentru copii – A Good Company

12,50 lei TVA incl.

O alternativă la periuțele de dinți fabricate din plastic, care va arăta bine în orice baie. Cu mâner rotund, fin și peri premium, moi, durabili, dar blânzi cu gingiile, devine o plăcere să utilizezi această periuță de bambus. Astfel, ai grijă de planetă și de sănătatea ta orală! 

Protecție pentru suzetă

80,00 lei TVA incl.

Protecție pentru suzetă

80,00 lei TVA incl.

Protecția pentru suzetă HEVEA® din cauciuc natural poate fi atașată de căruț sau geantă, fiind perfectă pentru părinții care se află constant în mișcare. Cu un design minimalist și culori delicioase, menține suzeta curată, în siguranță. 

 

Puzzle Construiește Europa – TITIA

220,00 lei TVA incl.

Un joc educativ de la Titia, Construiește Europa este un puzzle complex pentru cei cărora le place geografia. Jocul conține informații precum cele 50 de țări ale Europei (capitale și orașe mari), elemente simbolice, steaguri, moneda și limba oficială, forme de relief, tipuri de vegetație și multe alte detalii interesante.  

Puzzle Construiește România – TITIA

110,00 lei TVA incl.

Cu acest puzzle de la Titia, vei învăța mai multe despre România, într-un mod distractiv. Poate fi utilizat chiar și în orele de geografie, informațiile prezentate fiind: județe (poziționare pe hartă, municipii și indicative auto), vecinii României, marile regiuni ale țării, elemente simbolice din fiecare regiune (arhitectură, industrie), forme de relief (de la mare până la masivele din Carpați), asocierea tuturor acestor elemente, prin suprapunere. 

Șervețele umede bio pentru bebeluși Earth Friendly Baby

25,00 lei TVA incl.

Șervețele umede moi care sunt blânde cu pielea bebelușului. Foarte bune și pentru demachiat. Soluția lichidă conține aloe vera, mușețel organic și gălbenele. Formulate cu ingrediente blânde, șervețelele Earth Friendly Baby curăță pielea delicată a bebelușului. 

Șervețele umede biodegradabile Sansin

16,00 lei TVA incl.

Șervețelele umede biodegradabile conțin ingrediente naturale, certificate EcoCert, apă purificată și bumbac moale. Sunt groase, rezistente și o soluție practică pentru părinții care sunt constant în mișcare. 

Set pentru stimularea vizuală a bebelușilor

85,00 lei TVA incl.

Acest set pentru bebeluși conține șase carduri cu câte două fețe imprimate cu chipuri de animale zâmbitoare sau imagini jucăușe contrastante și o oglindă sigură pentru copii, în care se pot observa și analiza propriul chip. Statul de burtică devine distractiv cu setul pentru stimulare vizuală de la Petit Collage! 

Sticlă reutilizabilă cu capac sport Mama Wata – Surf

150,00 lei TVA incl.

Sticla termică Mama Wata este durabilă, fiind confecționată din oțel inoxidabil. Sticla reutilizabilă are pereți dubli, așadar menține temperatura lichidelor – timp de 24 de ore pentru băuturi calde și 12 ore pentru băuturi reci. Potrivită și pentru copii.  

Coșul tău de cumpărături