Jucării

Se afișează 1–24 din 33 rezultate

Mod de vizualizare:
Filtre

Filtrează după brand

Filtrează după preț

Aligator – Jucărie de tras și sortator de forme

179,00 lei TVA incl.

Acest Aligator simpatic este o jucărie din lemn 2 în 1: poate fi folosit ca jucărie de tras, cât și ca sortator de forme. Cu 5 forme diferite, jucăria încurajează recunoașterea formelor și a culorilor, precum și dezvoltarea coordonării ochi-mână. Iar ca jucărie de tras, roțile cu bandă de cauciuc îi redau o mișcare lină, potrivită pentru spațiile interioare.  

Animale marine – Puzzle portabil

59,00 lei TVA incl.

Animale marine – Puzzle portabil

59,00 lei TVA incl.

Acest puzzle cu animale marine are două fețe cu cadre diferite de joc și vine într-o gentuță mică. Astfel, puzzle-ul Petit Collage este ideal pentru orice geantă, bun de luat la restaurant sau în călătorii. 

Animale sălbatice – Puzzle portabil

59,00 lei TVA incl.

Acest puzzle cu animale sălbatice are două fețe cu cadre diferite de joc și vine într-o gentuță mică. Astfel, puzzle-ul Petit Collage este ideal pentru orice geantă, bun de luat la restaurant sau în călătorii. 

Animalele și puii lor – Joc de memorie

79,00 lei TVA incl.

Jocul de memorie Petit Collage conține 24 de carduri ilustrate pentru a crea 12 perechi de animale și puii acestora. Cardurile au fost create special pentru mâini mici, iar jocul vine într-o gentuță mică, perfectă pentru depozitarea ulterioară, cât și pentru călătorii.  

Animăluțele din pădure – Puzzle pentru începători

59,00 lei TVA incl.

Acest puzzle pentru începători crește odată cu micuțul tău! Puzzle-ul cu animăluțe conține 4 puzzle-uri de dificultate diferită (3, 4, 5 și 6 piese), ce vin într-o cutie perfectă pentru depozitarea ulterioară.  

Binabo – set de construcție (60 de piese)

124,50 lei TVA incl.

Binabo este un set de construcție cu posibilități infinite. Din câteva piese, îți poți crea propria jucărie – mingi, animale, plante. Binabo încurajează mișcarea și dezvoltă creativitatea.  

Binabo alb-negru – set de construcție (60 de piese)

124,50 lei TVA incl.

Binabo este un set de construcție cu posibilități infinite, potrivit și pentru adulți. Construiește-ți propria minge de fotbal sau obiecte decorative (abajur, bol pentru fructe etc.). Sistemul de prindere este foarte rezistent, astfel poți crea obiecte utile pentru casă, cu un design modern. Creativitate fără limite.  

Calendarul Altfel – TITIA

89,00 lei TVA incl.

Calendarul Altfel – TITIA

89,00 lei TVA incl.

Calendarul Altfel este un calendar educativ, cu ajutorul căruia copiii pot învăța noțiunea timpului: anotimpurile, zilele, lunile, precum și momente importante din an. Împreună puteți discuta zilnic despre dată și vreme – astfel, un concept complex pentru copii devine distractiv și ușor de înțeles! 

Cărți de joc Super Macao – TITIA

34,00 lei TVA incl.

Cărțile de joc ale copilăriei au fost reinventate de Titia, special pentru Macao. Ilustrațiile includ oameni de toate vârstele, de la mic la mare.  

Cărți de joc Super Șeptică – TITIA

29,00 lei TVA incl.

Titia a reinventat cărțile de joc și le-a adaptat special pentru a juca Șeptică. Ilustrațiile surprind 8 personaje, dintre care două zâmbesc, iar șase nu. Scopul este de a strânge cât mai multe zâmbete. 

Cărți de joc Super Tabinet – TITIA

34,00 lei TVA incl.

Titia a transpus jocul clasic de Tabinet într-un basm al cărui personaj principal este chiar jucătorul. Prin cărțile de joc produse în România, asemenea lui Harap-Alb, pe măsură ce jucătorul călătorește, va avea ocazia de a strânge bulgări de aur. Un mod distractiv pentru copii de a exersa operațiuni de adunare și scădere! 

Ceriline – creioane cerate ergonomice

32,00 lei TVA incl.

Ceriline sunt creioane de ceară ergonomice. Având formă de pietricele, creioanele de ceară naturală pregătesc copilul pentru utilizarea altor instrumente de scris (pixuri, creioane etc.). 

Harta lumii – Puzzle

95,00 lei TVA incl.

Harta lumii – Puzzle

95,00 lei TVA incl.

O alegere potrivită pentru cei pasionați de călătorii. Acest puzzle cu harta lumii, de podea ajută copilul să descopere continentele și animalele fiecărei zone cu ajutorul ilustrațiilor detaliate și culorilor vibrante. Fiind alcătuit din piese mari și groase, jocul este potrivit pentru cei mici, începând cu vârsta de 3 ani. 

Joc de memorie și inteligență emoțională Flori, Fete și Băieți – TITIA

85,00 lei TVA incl.

Acesta este un joc de asociere creativă, multi-disciplinar, având elemente de literatură, psihologie, botanică și vocabular. Fiecare pereche de copii ilustrează o emoție (fericit, speriat etc.) sau o caracteristică (mofturos, dichisit etc.), iar pe spatele fiecărei perechi se compune câte o floare. Aceste elemente, floarea și emoția, au ceva în comun, iar relația dintre ele este explicată în cărticică.  

Jucărie de dentiție din lemn Hexagon – Zuluff

49,00 lei TVA incl.

Jucăria de dentiție din lemn este realizată din tei – o alternativă naturală și sigură pentru copii la jucăriile de dentiție din plastic. Fabricată din lemn, jucăria de dentiție Zuluff este ideală pentru bebelușii care preferă o jucărie de dentiție tare, înainte de erupția dentară. 

Jucărie dentiție Gorm din cauciuc natural

80,00 lei TVA incl.

Dacă ești în căutarea unei jucării de dentiție ușoară, moale și delicată cu gingiile, atunci balenuța Gorm este perfectă! Jucăria de dentiție este produsă din cauciuc natural și pigmenți naturali.  

Jucărie din lemn Măsuța Tăcerii – Minitremu

290,00 lei TVA incl.

Măsuța Tăcerii este o jucărie din lemn care ajută la dezvoltarea creativității și a abilităților motrice ale copiilor. Fiind inspirată de operele lui Constantin Brâncuși, jucăria a aduce un omagiu artistului și îmbină arta cu joaca.  

Jucărie din lemn Micuța Coloană Infinită – Minitremu

220,00 lei TVA incl.

Micuţa Coloană Infinită este o jucărie din lemn care ajută la dezvoltarea abilităților motrice ale copiilor. Fiind inspirată de operele lui Constantin Brâncuși, jucăria de lemn aduce un omagiu artistului și îmbină arta cu joaca.  

Jucărie pentru apă balenuță

85,00 lei TVA incl.

Jucărie pentru apă balenuță

85,00 lei TVA incl.

Jucăria pentru apă balenuță este produsă din cauciuc natural upcycled, fără plastic, colorată utilizând pigmenți aprobați de US Food & Drug Administration.  

Lumea dinozaurilor – Carte de activități cu abțibilduri

59,00 lei TVA incl.

Cartea de activități Lumea dinozaurilor conține peste 100 de abțibilduri reutilizabile cu ilustrații detaliate, cu care copiii pot completa diferite scene sau pot transforma cadrul într-o poveste personală. Cartea de activități poate fi folosită pentru desfășurarea activităților de asociere, dar și a jocului liber.  

Lumea sirenelor – Carte de activități cu abțibilduri

59,00 lei TVA incl.

Cartea de activități Lumea sirenelor conține peste 100 de abțibilduri reutilizabile cu ilustrații detaliate, cu care copiii pot completa diferite scene sau pot transforma cadrul într-o poveste personală. Cartea de activități poate fi folosită pentru desfășurarea activităților de asociere, dar și a jocului liber. 

myFibo – primul meu bumerang

25,00 lei TVA incl.

myFibo – primul meu bumerang

25,00 lei TVA incl.

Utilizarea unei bumerang poate fi atât de simplă! myFibo este un set de 4 bumeranguri, potrivite pentru jocul la interior. Bumerangul a fost creat cu gândul la cei mici și la începători de toate vârstele.  

myRoodi – disc zburător

25,00 lei TVA incl.

myRoodi – disc zburător

25,00 lei TVA incl.

myRoodi este un set de trei discuri zburătoare, confecționate din carton premium. Acestea au fost create pentru ca cei mici, începând cu vârsta de 4 ani, să poată învăța cum să arunce, chiar în sufragerie – acel sentiment care însoțește orice reușită este garantat! Ilustrațiile (sub apă, spațiu, safari) pot fi colorate.  

Peștișorii colorați – Joc de memorie

79,00 lei TVA incl.

Jocul de memorie Peștișorii colorați este un joc distractiv care conține 24 de cartonașe, pentru a crea 12 perechi de peștișori. Jocul Petit Collage ajută la dezvoltarea recunoașterii vizuale și a abilităților de memorie ale copilului. Jocul de memorie vine ambalat într-o gentuță mică, ceea ce îl face perfect pentru călătorii.  

Coșul tău de cumpărături