Săpun

Se afișează toate rezultatele

Mod de vizualizare:
Filtre

Filtrează după brand

Filtrează după preț

Săpun lichid Refyld

62,50 lei TVA incl.

Săpun lichid Refyld

62,50 lei TVA incl.

Săpunul Refyld are în compoziție doar 5 ingrediente. Săpunul natural lichid este formulat cu o abordare minimalistă, fără parfum. Hidratează și hrănește profund epiderma, datorită bazei de săpun derivată din nucă de cocos. Formula cu pH alcalin și fără alergeni îi permite săpunului lichid să se adapteze tuturor tipurilor de piele, chiar și celei sensibile.   

Săpun lichid Refyld, rezervă

49,50 lei TVA incl.

Săpun lichid Refyld, rezervă

49,50 lei TVA incl.

Săpunul din doar 5 ingrediente are o formulă alcalină și fără parfum – respectă echilibrul tuturor tipurilor de piele, chiar și a pielii uscate sau sensibile. Baza de săpun fără alergeni îl face potrivit pentru mâini sau corp.  

Săpun natural Bar-o-Coco – Panseea

20,00 lei TVA incl.

Săpun natural, cremos, din ulei de cocos virgin, fără parfum. Săpunul Panseea este ideal pentru pielea sensibilă sau uscată – catifelează și hidratează. 

Săpun natural Cocamiris – Panseea

25,00 lei TVA incl.

Săpun natural, delicat, ce aduce catifelare pielii. Săpunul natural Cocamiris este potrivit atât pentru baie sau duș, cât și pentru curățarea tenului, mai ales cel gras sau cu tendințe de îngrășare.  

Săpun natural Cucumber Splash – Jovis Cosmetics

15,00 lei TVA incl.

Săpunul natural Cucumber Splash conține suc proaspăt de castravete în loc de apă, ceea ce îi conferă proprietăți astringente. Acest lucru, în sinergie cu amestecul de uleiuri esențiale fac săpunul potrivit pentru curățarea pielii normale, mixte sau grase, ajutând la închiderea porilor. Uleiurile esențiale de mentă și lămâie se îmbină armonios pentru a îți înviora dimineața și a-ți oferi un început de zi fantastic. 

Săpun natural En Provence – Jovis Cosmetics

15,00 lei TVA incl.

En Provence este un săpun natural exfoliant, cu un miros suav și delicat, potrivit pentru toate tipurile de piele, inclusiv cea uscată sau sensibilă. Florile de lavandă întregi din compoziție și fulgii de ovăz asigură o exfoliere blândă și un masaj plăcut. Argila albă curăță pielea de toxinele acumulate, iar uleiurile esențiale de lavandă și portocală relaxează și detensionează. Ia-l cu tine sub duș și uită de restul lumii! 

Săpun natural Green Poppy – Jovis Cosmetics

15,00 lei TVA incl.

Green Poppy este un săpun natural exfoliant, proaspăt și revigorant care îți va elibera pielea ternă de celulele moarte, lucru datorat semințelor de mac. Săpunul natural Jovis Cosmetics elimină toxinele acumulate (mulțumită argilei verzi), dezvăluind o piele ce emană prospețime, sănătate și strălucire. 

Săpun natural Sea Breeze – Jovis Cosmetics

15,00 lei TVA incl.

Dincolo de răsfățul olfactiv oferit de aroma sa proaspătă, ca briza mării, săpunul natural Sea Breeze are proprietăți de detoxifiere datorită sării de mare și algelor. Algele conțin cantități semnificative de oligoelemente și vitamine și sunt adesea folosite în tratamentele anticelulitice sub formă de cataplasme pe locurile afectate. Sea Breeze poate fi folosit cu succes atât pentru curățarea corpului, cât și pentru față, fiind potrivit pentru revitalizarea și împrospătarea tuturor tipurilor de piele. 

Săpun natural Shea’s all that – Panseea

25,00 lei TVA incl.

Săpunul Shea’s all that este un săpun natural care combină grațios nevoia de curățare cu cea de îngrijire blândă a pielii. Săpun nutritiv cu shea, cocos, măsline, susan și migdale. 

Săpun natural SOS Cellulite – Jovis Cosmetics

15,00 lei TVA incl.

Săpunul natural SOS Cellulite este un săpun puternic abraziv și exfoliant. Acest săpun natural Jovis Cosmetics este ideal pentru persoanele care doresc să accelereze tratamentul anticelulitic, să aibă o piele fină, fără celule moarte sau fire de păr crescute sub piele. Are ca ingrediente cheie cafea măcinată, ghimbir, uleiuri esențiale detoxifiante (lămâie, ienupăr, lavandă). 

Săpun natural The Purifier – Jovis Cosmetics

15,00 lei TVA incl.

The Purifier este un săpun natural cu proprietăți de curățare, purificare și detoxifiere a pielii, datorită celor două ingrediente cheie – cărbunele medicinal și argila. Cărbune medicinal are proprietăți remarcabile de detoxifiere, fiind folosit chiar și în cazul otrăvirilor. La nivelul pielii acest lucru se materializează sub forma drenării impurităților și toxinelor care dau tenului un aspect încărcat și cauzează puncte negre și acnee. Argila susține acțiunea cărbunelui medicinal, elimină sebumul în exces, tonifică, vitalizează și cicatrizează pielea. 

Săpun solid pentru ras Lamazuna

65,00 lei TVA incl.

Săpun solid pentru ras Lamazuna

65,00 lei TVA incl.

Săpunul solid Lamazuna este special conceput pentru ras și bărbierit, fără să fie nevoie de pămătuf. Săpunul produce o cremă spumoasă din abundență care protejează și hidratează pielea. Săpunul zero waste face bărbieritul sau rasul foarte facil. 

Coșul tău de cumpărături