Copii

Se afișează 1–24 din 73 rezultate

Mod de vizualizare:

Aligator – Jucărie de tras și sortator de forme

179,00 lei TVA incl.

Acest Aligator simpatic este o jucărie din lemn 2 în 1: poate fi folosit ca jucărie de tras, cât și ca sortator de forme. Cu 5 forme diferite, jucăria încurajează recunoașterea formelor și a culorilor, precum și dezvoltarea coordonării ochi-mână. Iar ca jucărie de tras, roțile cu bandă de cauciuc îi redau o mișcare lină, potrivită pentru spațiile interioare.  

Animale marine – Puzzle portabil

59,00 lei TVA incl.

Animale marine – Puzzle portabil

59,00 lei TVA incl.

Acest puzzle cu animale marine are două fețe cu cadre diferite de joc și vine într-o gentuță mică. Astfel, puzzle-ul Petit Collage este ideal pentru orice geantă, bun de luat la restaurant sau în călătorii. 

Animale sălbatice – Puzzle portabil

59,00 lei TVA incl.

Acest puzzle cu animale sălbatice are două fețe cu cadre diferite de joc și vine într-o gentuță mică. Astfel, puzzle-ul Petit Collage este ideal pentru orice geantă, bun de luat la restaurant sau în călătorii. 

Animalele și puii lor – Joc de memorie

79,00 lei TVA incl.

Jocul de memorie Petit Collage conține 24 de carduri ilustrate pentru a crea 12 perechi de animale și puii acestora. Cardurile au fost create special pentru mâini mici, iar jocul vine într-o gentuță mică, perfectă pentru depozitarea ulterioară, cât și pentru călătorii.  

Animăluțele din pădure – Puzzle pentru începători

59,00 lei TVA incl.

Acest puzzle pentru începători crește odată cu micuțul tău! Puzzle-ul cu animăluțe conține 4 puzzle-uri de dificultate diferită (3, 4, 5 și 6 piese), ce vin într-o cutie perfectă pentru depozitarea ulterioară.  

Bețișoare de urechi pentru bebeluși

10,00 lei TVA incl.

Bețișoarele de urechi din bumbac organic și hârtie Macdonald & Taylor sunt special concepute pentru urechile bebelușilor. Prevăzute cu protecție, sunt ideale pentru curățarea urechilor, dar pot fi folosite și pentru a absorbi umezeala între degetele copilului, degetele de la picioare, în jurul ochilor sau nasului. 

Binabo – set de construcție (60 de piese)

124,50 lei TVA incl.

Binabo este un set de construcție cu posibilități infinite. Din câteva piese, îți poți crea propria jucărie – mingi, animale, plante. Binabo încurajează mișcarea și dezvoltă creativitatea.  

Binabo alb-negru – set de construcție (60 de piese)

124,50 lei TVA incl.

Binabo este un set de construcție cu posibilități infinite, potrivit și pentru adulți. Construiește-ți propria minge de fotbal sau obiecte decorative (abajur, bol pentru fructe etc.). Sistemul de prindere este foarte rezistent, astfel poți crea obiecte utile pentru casă, cu un design modern. Creativitate fără limite.  

Calendarul Altfel – TITIA

89,00 lei TVA incl.

Calendarul Altfel – TITIA

89,00 lei TVA incl.

Calendarul Altfel este un calendar educativ, cu ajutorul căruia copiii pot învăța noțiunea timpului: anotimpurile, zilele, lunile, precum și momente importante din an. Împreună puteți discuta zilnic despre dată și vreme – astfel, un concept complex pentru copii devine distractiv și ușor de înțeles! 

Capac sport – Mama Wata

40,00 lei TVA incl.

Capac sport – Mama Wata

40,00 lei TVA incl.

Capacul sport este inovativ, fiind ușor de deschis chiar și cu o mână. Prezintă un pai scurt care face capacul potrivit și pentru antrenamente sportive sau pentru copii.  

Cărți de joc Super Macao – TITIA

34,00 lei TVA incl.

Cărțile de joc ale copilăriei au fost reinventate de Titia, special pentru Macao. Ilustrațiile includ oameni de toate vârstele, de la mic la mare.  

Cărți de joc Super Șeptică – TITIA

29,00 lei TVA incl.

Titia a reinventat cărțile de joc și le-a adaptat special pentru a juca Șeptică. Ilustrațiile surprind 8 personaje, dintre care două zâmbesc, iar șase nu. Scopul este de a strânge cât mai multe zâmbete. 

Cărți de joc Super Tabinet – TITIA

34,00 lei TVA incl.

Titia a transpus jocul clasic de Tabinet într-un basm al cărui personaj principal este chiar jucătorul. Prin cărțile de joc produse în România, asemenea lui Harap-Alb, pe măsură ce jucătorul călătorește, va avea ocazia de a strânge bulgări de aur. Un mod distractiv pentru copii de a exersa operațiuni de adunare și scădere! 

Ceriline – creioane cerate ergonomice

32,00 lei TVA incl.

Ceriline sunt creioane de ceară ergonomice. Având formă de pietricele, creioanele de ceară naturală pregătesc copilul pentru utilizarea altor instrumente de scris (pixuri, creioane etc.). 

Chiloței din bambus Zuluff – Mărimea 5

59,00 lei TVA incl.

Chiloțeii Zuluff sunt o alternativă mai sănătoasă la scutecele de unică folosință convenționale. Scutecele premium proiectate în România conțin fibre din bambus moi și naturale, fără substanțe toxice, loțiune sau miros. Scutecele din bambus sunt parțial biodegradabile și certificate la Dermatest, în Germania. Scutecele chiloțel Zuluff sunt potrivite pentru copiii care au început să alerge, să descopere și nu mai au răbdare să stea la schimbat cu scutece clasice.  

Covoraș frunză – ițe urbane x pod.ish

270,00 lei TVA incl.

Covorașul frunză aduce natura la tine acasă. Covorașul poate fi folosit ca pătuț pentru animale, covoraș de joacă pentru copii, pernă de meditat sau covor decorativ.  

Harta lumii – Puzzle

95,00 lei TVA incl.

Harta lumii – Puzzle

95,00 lei TVA incl.

O alegere potrivită pentru cei pasionați de călătorii. Acest puzzle cu harta lumii, de podea ajută copilul să descopere continentele și animalele fiecărei zone cu ajutorul ilustrațiilor detaliate și culorilor vibrante. Fiind alcătuit din piese mari și groase, jocul este potrivit pentru cei mici, începând cu vârsta de 3 ani. 

Inserturi de unică folosință Bubble Bums – mărimea M

58,00 lei TVA incl.

Pachet cu 32 inserturi absorbante de unică folosință, mărimea M, potrivite de la 6 luni la 3 ani. 

Inserturi de unică folosință Bubble Bums – mărimea S

43,00 lei TVA incl.

Pachet cu 24 inserturi absorbante de unică folosință, mărimea S, potrivite de la 0 la 8 luni. 

Joc de memorie și inteligență emoțională Flori, Fete și Băieți – TITIA

85,00 lei TVA incl.

Acesta este un joc de asociere creativă, multi-disciplinar, având elemente de literatură, psihologie, botanică și vocabular. Fiecare pereche de copii ilustrează o emoție (fericit, speriat etc.) sau o caracteristică (mofturos, dichisit etc.), iar pe spatele fiecărei perechi se compune câte o floare. Aceste elemente, floarea și emoția, au ceva în comun, iar relația dintre ele este explicată în cărticică.  

Jucărie de dentiție din lemn Hexagon – Zuluff

49,00 lei TVA incl.

Jucăria de dentiție din lemn este realizată din tei – o alternativă naturală și sigură pentru copii la jucăriile de dentiție din plastic. Fabricată din lemn, jucăria de dentiție Zuluff este ideală pentru bebelușii care preferă o jucărie de dentiție tare, înainte de erupția dentară. 

Jucărie dentiție Gorm din cauciuc natural

80,00 lei TVA incl.

Dacă ești în căutarea unei jucării de dentiție ușoară, moale și delicată cu gingiile, atunci balenuța Gorm este perfectă! Jucăria de dentiție este produsă din cauciuc natural și pigmenți naturali.  

Jucărie din lemn Măsuța Tăcerii – Minitremu

290,00 lei TVA incl.

Măsuța Tăcerii este o jucărie din lemn care ajută la dezvoltarea creativității și a abilităților motrice ale copiilor. Fiind inspirată de operele lui Constantin Brâncuși, jucăria a aduce un omagiu artistului și îmbină arta cu joaca.  

Coșul tău de cumpărături