Livrare gratuită la comenzile de peste 250 lei.

Termeni și condiții

Termeni și condiții de utilizare

Folosirea site-ului podish.ro de către dumneavoastră constituie acordul asupra acestor termeni și condiții de utilizare. În cazul în care nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, nu folosiți site-ul și nicio informație conținută de către acesta.

Prețurile afișate sunt exprimate în LEI și conțin TVA. Prețurile nu includ taxele de livrare. Acestea pot fi găsite în secțiunea Întrebări frecvente – Cum se efectuează livrarea? sau în secțiunea Livrarea comenzilor.

Utilizarea site-ului

SC Universul Podish SRL oferă acces liber la acest site, pentru a face cunoscute capacitățile sale și munca depusă în serviciul tuturor clienților noștri. Toți vizitatorii acestui site sunt bineveniți și îi invităm să revină ori de câte ori simt nevoia, dar am dori să țină cont de faptul că există anumite reguli ce trebuie respectate.

Este strict interzis să folosiți sau să contactați acest site în scopul distrugerii sau alterării lui, a conținutului sau securității acestuia sau pentru a discredita SC Universul Podish SRL sau clienții săi, produsele, serviciile și angajații acestora.

Acest site este oferit în actuala formă fără alte garanții.

Nu suntem responsabili pentru nefidelitate, nepotriviri, indisponibilități sau alte defecte ale acestui site sau ale conținutului său. În niciun caz SC Universul Podish SRL nu va fi responsabil pentru pagubele utilizatorilor, ale sistemelor de calcul sau altele, chiar dacă SC Universul Podish SRL a informat asupra posibilității producerii unor astfel de pagube.

Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor. Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor prezentate.

Site-ul podish.ro este protejat de legea pentru drepturile de autor. Copierea, reproducerea sau utilizarea parțială sau integrală a conținutului acestui site este interzisă și se pedepsește conform legilor în vigoare.

Firma își rezervă dreptul de a modifica structura site-ului și de a face alte schimbări fără o avertizare prealabilă.

Drepturile consumatorului

Vânzătorul este răspunzător față de consumator pentru orice lipsă a conformității existentă la momentul când au fost livrate produsele. În cazul lipsei conformității, consumatorul are dreptul să i se aducă produsele la conformitate, fără plată, prin reparare sau înlocuire, în funcție de opțiunea consumatorului sau să beneficieze de reducerea corespunzătoare a prețului ori de rezoluțiunea contractului privind acele produse.

În cazul lipsei conformității, consumatorul are dreptul de a solicita vânzătorului, ca măsură reparatorie, înlocuirea sau repararea produsului în funcție de opțiunea sa, în fiecare caz fără plată, cu excepția situației în care această solicitare este imposibilă sau disproporționată. O măsură reparatorie va fi considerată ca disproporționată, dacă ea impune vânzătorului costuri care sunt nerezonabile în comparație cu cealaltă măsură reparatorie, luându-se în considerare:
a) valoarea pe care ar fi avut-o produsele dacă nu ar fi existat lipsa de conformitate;
b) importanța lipsei de conformitate;
c) dacă cealaltă măsură reparatorie ar putea fi realizată fără un inconvenient semnificativ pentru consumator.

O măsură reparatorie va fi considerată ca imposibilă dacă vânzătorul nu are un produs identic pentru înlocuire.

Orice reparare sau înlocuire a produselor va fi făcută în cadrul unei perioade rezonabile de timp, stabilită de comun acord între vânzător și consumator, și fără niciun inconvenient semnificativ pentru consumator, luându-se în considerare natura produselor și scopul pentru care acesta a solicitat produsele.

Dreptul la retragere în 14 zile pentru comerț la distanță

Cumpărătorul are dreptul să se retragă din Contract, respectiv să returneze un bun sau să renunțe la un serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea niciunui motiv și fără a suporta alte costuri decât cele de livrare.

Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui bun sau renunțare la un serviciu expiră în termen de 14 zile de la:
– ziua în care cumpărătorul intră în posesia fizică a ultimului bun – în cazul în care cumpărătorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat
– ziua în care cumpărătorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese.

Condiții legale

Site-ul podish.ro funcționează conform tuturor prevederilor legale ale Statului Român. Orice tentativă de acces neautorizat la site și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente.

Orice conflict apărut între compania SC Universul Podish SRL și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de competența instanțelor românești. Fiind de acord cu aceste Termene și Condiții clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

Livrarea comenzilor

Pentru informații privind livrarea comenzilor, te rugăm să vizitezi pagina Livrarea comenzilor.

Coșul tău de cumpărături