Șampon

Se afișează toate rezultatele

Mod de vizualizare:
Filtre

Filtrează după brand

Filtrează după preț

Balsam pentru păr Refyld

77,50 lei TVA incl.

Balsam pentru păr Refyld

77,50 lei TVA incl.

Balsamul Refyld are proprietăți hrănitoare din aloe vera și unt de cacao. Aceste proprietăți învăluie, protejează și hidratează părul pentru a-l descurca mai bine, fără a-l îngreuna. Se potrivește perfect cu șamponul Refyld, pentru a aduce catifelare și suplețe părului. 

Balsam pentru păr Refyld, rezervă

64,50 lei TVA incl.

Balsamul Refyld are proprietăți hidratante și hrănitoare, datorită formulei ce conține aloe vera și unt de cacao. Datorită sucului de aloe vera, coafarea este mai ușoară, iar părul devine ușor. Parfumul natural din nucă de cocos oferă o aromă subtilă părului.  

Balsam solid pentru păr Lamazuna

62,00 lei TVA incl.

Balsam solid pentru păr Lamazuna

62,00 lei TVA incl.

Balsamul solid Lamazuna este potrivit pentru toate tipurile de păr – lasă părul moale și strălucitor, ușor de coafat și pieptănat. Balsamul pentru păr zero waste este organic și are un miros irezistibil de vanilie. 

Șampon Refyld

67,50 lei TVA incl.

Șampon Refyld

67,50 lei TVA incl.

Șamponul Refyld a fost formulat să repare și să hrănească profund firul de păr, datorită sucului de aloe vera din compoziție. Cu ulei de jojoba, șamponul întărește și acoperă fibra părului, pentru a aduce volum și strălucire. Parfumul său este delicat, spuma sa generoasă. Șamponul Refyld este potrivit pentru toate tipurile de păr. 

Șampon Refyld, rezervă

54,50 lei TVA incl.

Șampon Refyld, rezervă

54,50 lei TVA incl.

Șamponul Refyld a fost formulat cu aloe vera pentru a curăța și rehidrata părul și ulei de jojoba pentru a reda strălucirea și a regla sebumul. Formula sa fără uleiuri esențiale va încânta scalpul sensibil. Parfumul său este delicat, spuma sa generoasă. Șamponul Refyld este potrivit pentru toate tipurile de păr. 

Șampon solid pentru păr normal Herbal Hair Care – Jovis Cosmetics

15,00 lei TVA incl.

Șamponul solid Herbal Hair Care oferă părului o îngrijire naturală, bazată pe extracte de plante și produse apicole, având efect de stimulare a creșterii părului și anti-mătreață. Șamponul solid Jovis Cosmetics conferă volum și strălucire, toata acestea fără ingredientele nocive din șampoanele clasice din comerț (SLS, SLES, parabeni etc.), care dăunează pe termen lung, atât sănătății părului, cât și a organismului în general. 

Ulei pentru păr – Panseea

90,00 lei TVA incl.

Ulei pentru păr – Panseea

90,00 lei TVA incl.

Ulei pentru păr hrănitor, regenerant, accelerator de creștere (cu ulei de ricin, cânepă, argan și vitamina E). 

Coșul tău de cumpărături